Voor wie 2017-01-27T14:27:05+00:00

VOOR WIE

Jouw project uitgevoerd door studenten van Plint010

Op zoek naar studenten die met een frisse blik aan de slag gaan met jouw project of vraagstuk? Dan zit je bij Plint010 helemaal goed. De studenten van Hogeschool Inholland nemen graag het werk uit handen om op deze manier praktijkervaring op te doen en om de juiste competenties te leren. En jij? Als ondernemer of bedrijf profiteren jullie van de werkzaamheden van deze ijverige studenten zonder daar al te veel tijd in te hoeven steken. De studenten voeren het project op zelfstandige wijze uit en hebben een eigen werkplek op school.

Is Plint010 geschikt voor jou?

Werkt jouw bedrijf in branches die vallen binnen de interessegebieden als Business Finance and Law, Creative Business, Gezondheid, Sport en Welzijn of Onderwijs en Innovatie? En is jouw werkplek in Rotterdam? Dan is Plint010 bij uitstek geschikt om in relatief korte tijd een project te realiseren. De looptijd van de opdracht kan variëren van een paar weken tot een aantal maanden. Dankzij de projectvorm wordt de opdracht projectmatig en professioneel uitgevoerd. De studenten van Plint010 zijn makkelijk ingewerkt, komen met innovatieve ideeën en hebben vaak efficiënte oplossingen. Een frisse blik levert vaak veel voordelen op voor een bedrijf of onderneming.

Praktijkervaring voor de student, veel voordelen voor jou

Een student van Plint010 denkt niet alleen graag mee, maar is ook slim, flexibel en betrokken bij het bedrijf. Bovendien heeft Plint010 geen winstoogmerk en is het in principe kosteloos om gebruik te maken van hun diensten. In de meeste gevallen hoeven de studenten geen werkplek binnen de organisatie te hebben, want de hogeschool stelt haar werkplekken gratis ter beschikking. Heb je wel plek voor de studenten? Dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Bij Plint010 draait het om het leerproces. Studenten doen de nodige praktijkervaring op en bedrijven profiteren van hun kennis.

Heb jij een opdracht voor Plint010? Neem dan contact met ons op via de telefoon of mail. Ben je benieuwd wat wij allemaal uitspoken? Like en volg ons dan op Facebook en Twitter!

Ja! Ik heb een klus
Bekijk de diensten van Plint010 (PDF)

PARTNERS

REFERENTIES

plint010 = Professionals Learning Innovating Networking Together in 010

plint010, Plint010

plint010 = Professionals Learning Innovating Networking Together in 010

plint010, Plint010

plint010 = Professionals Learning Innovating Networking Together in 010

plint010, Plint010
lees meer

Bewaren