CONTACT

Plint010 biedt studenten met kennis uit verschillende branches. Deze jonge talenten staan te springen om praktijkervaring op te doen en om bedrijven kennis te laten maken met frisse en innovatieve ideeën en concepten. Bovendien blijven de studenten op de hoogte van nieuwe technologieën en ontwikkelingen binnen diverse branches en kan dit erg verfrissend werken voor jouw bedrijf of organisatie. Omdat dit geen stage is, kan een bedrijf in principe kosteloos gebruik maken van deze diensten.

Plint010 is gevestigd in Rotterdam-Zuid maar ALLE Rotterdamse ondernemers zijn welkom om bij ons aan te kloppen. Heeft u een opdracht op het gebied van Business Finance and Law, Creative Business, Gezondheid, Sport en Welzijn of Onderwijs en Innovatie? Dan kunt u uw oproep via onze site plaatsen! Hogeschool Inholland heeft werkplekken en apparatuur beschikbaar gesteld zodat de studenten professioneel aan de slag kunnen. Van uw kant vragen wij dan vooral begeleiding.

Contactinformatie

Wilt u precies weten hoe het werkt of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via een van de vele contactmogelijkheden!

Een vraagstuk, opdracht of project voor onze studenten kunt u via de knop hieronder aanbieden.

Wilt u op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd bij plint010? Wij zijn te volgen via Facebook en Twitter.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over plint010 of de mogelijkheden? We staan u graag te woord via het contactformulier hieronder.

  Ruimte 0.628/0.622
  Posthumalaan 90
  3072 AG Rotterdam
  Routebeschrijving

  T: 088 – 466 72025
  E: plint010@inholland.nl