Contact2017-06-08T10:06:17+00:00

CONTACT

Plint010 werkt met de beste studenten met kennis uit verschillende branches. Deze jonge talenten staan te springen om praktijkervaring op te doen en om bedrijven kennis te laten maken met frisse en innovatieve ideeën en concepten. Bovendien blijven de studenten van Plint010 op de hoogte van nieuwe technologieën en ontwikkelingen binnen diverse branches en kan dit erg verfrissend werken voor jouw bedrijf of organisatie. Omdat dit geen stage is, kan een bedrijf in principe kosteloos gebruik maken van deze diensten. Inholland zorgt voor werkplekken op school en de studenten mogen ook gebruik maken van apparatuur als studio’s en audio- en videomiddelen.

Plint010 is gevestigd in Rotterdam-Zuid maar ALLE Rotterdamse ondernemers zijn welkom om bij ons aan te kloppen. Heb je een opdracht op het gebied van Business Finance and Law, Creative Business, Gezondheid, Sport en Welzijn of Onderwijs en Innovatie? Dan helpen wij jou graag! Hogeschool Inholland heeft werkplekken en apparatuur beschikbaar gesteld zodat de studenten professioneel aan de slag kunnen. Hierdoor kun je als ondernemer of bedrijf kosteloos van onze diensten gebruik maken.

Contactinformatie

Wil je precies weten hoe het werkt of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden, neem dan contact met ons op via een van de vele contactmogelijkheden!

Als u een vraagstuk, opdracht of project heeft voor onze studenten kunt u terecht via de knop hieronder.

Ja! Ik heb een klus

Wil je op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurd bij Plint010? Je kan ons volgen via Facebook en Twitter of je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Heb je vragen, wil je meer informatie over Plint010 of jouw mogelijkheden staan we je graag te hulp via het contactformulier hieronder.

Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
Routebeschrijving

Coördinatie

Gisella Silva
T: 088 – 466 7272
M: 06 -1527 9547
E: plint010@inholland.nl
E: gisella.silva@Inholland.nl

2017-09-28T11:25:12+00:00

Vacature Docent Zondagscollege bij Kinderfaculteit Pendrecht

Vacature docent Zondagscollege bij Kinderfaculteit Pendrecht De Kinderfaculteit Pendrecht zoekt voor het Zongdagscollege enthousiaste en gemotiveerde leerkrachten in opleiding. Het programma van de Kinderfaculteit is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Eén van de onderdelen is het [...]