Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

NETWERKEVENT

Op donderdagavond 23 februari van 19.00 uur tot 22.00 uur organiseert Plint010 samen met de nieuwe samenwerkingspartner CityLab010 een netwerkevent op de Hogeschool Inholland.

Het thema van dit netwerkevent is ‘aankomst/vertrekhal’. Samen op weg naar een nieuw jaar van CityLab010 waar gewerkt wordt aan goede plannen voor de stad. Naast de partners van CityLab010 en gemeentelijke experts zijn de studenten en experts van Plint010 ook aanwezig.

Er zijn verschillende workshops voor de dromers, denkers en doeners van de stad. Workshops over o.a. crowdfunding, social media, creatieve sessies en een innovatielab voor het onderwijs. Het belooft weer een bruisende avond te worden, zorg dat je erbij bent en droom, denk of doe mee!

 

Wat is CityLab010?
CityLab010 is dé werkplaats voor de stad van morgen. De plek waar jouw idee voor Rotterdam werkelijkheid kan worden. Op deze site plaats je jouw plan voor Rotterdam, om de stad te ontwikkelen tot een nóg aantrekkelijkere plek om te wonen, werken of te studeren. Zoek samenwerking met andere partijen. Anderen kunnen zich aansluiten bij jouw project. Met de hulp van experts kun je jouw idee verder ontwikkelen tot een volwaardig plan. Is je plan klaar en ontbreekt er nog het laatste deel startkapitaal? Dan kun je een financiële bijdrage bij CityLab010 aanvragen.

Save the date
Datum:
23 februari 2017
Tijd: 19.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: Hogeschool Inholland – Posthumalaan 90 Rotterdam
Aanmelden: CityLab010events@rotterdam.nl