Over plint0102019-07-23T12:59:26+00:00

MAAK KENNIS

Voor ondernemende studenten

Bewaren

Verbindt studenten aan bedrijven

 

Kosteloos en non-profit

Plint010 is een win-winsituatie

Over plint010

Plint010 is de co-working space van Hogeschool Inholland Rotterdam. Bij plint010 kunnen Rotterdamse ondernemers, wijkbewoners en studenten gezamenlijk aan projecten werken.  U dient de opdracht in via deze website als oproep. Wij plaatsen de opdrachten als vacature op de website, zodat onze studenten vervolgens contact kunnen opnemen met u. Op die manier krijgen studenten de mogelijkheid praktijkervaring op te doen terwijl ze lokale ondernemers ondersteunen.

De studenten van Inholland Rotterdam kunnen particulieren en organisaties helpen met allerlei opdrachten. De studierichtingen vallen onder de onderwijsdomeinen Creative Business, Business, Finance & Law, Onderwijs & Innovatie en Gezondheid, Sport & Welzijn. Onze studenten kunnen ondernemers helpen met marketing en communicatie, juridische ondersteuning, begeleiding van leerlingen en nog veel meer!

Plint010 staat voor verbinden, ondernemen en toegankelijk. Wij vinden het belangrijk dat studenten leren van ondernemers en dat ondernemers leren van studenten. Zo maken we samen de maatschappij mooier en slimmer.

Leren werkt én verbindt bij de plint.

Neem een kijkje onder het kopje ‘opdrachten’ en plaats uw oproep!

Locatie

REFERENTIES

Geen woorden maar daden!

Gisella, Plint010

ARTIKELEN

Honoursprogramma ‘Make a Difference’ succesvol afgerond

interdisciplinair, Make a Difference, Nieuws|

In februari startte bij Inholland Rotterdam de pilot van het honoursprogramma Make a Difference, speciaal voor studenten met ambitie die op zoek zijn naar een extra uitdaging. Die extra uitdaging hebben ze gekregen. Door de [...]

Go to Top