Project omschrijving

MARKETING CONSULTANT (16-36 uur per week)

Jij gaat voor ons het social media management voor jouw rekening nemen en je bent in staat de website performance analyses en Google analytics te interpreteren en de directie te adviseren over de (impact van) verschillende campagnes. Belangrijk is dat er zoveel mogelijk leads via onze website bij ons binnenkomen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën hoe we de conversie kunnen verbeteren.

Ook het ontwikkelen en ontwerpen van online questionnaires en feedback surveys valt onder jouw werkzaamheden en tot slot ga jij door middel van een klein beetje coding kennis websites managen en configureren (WordPress).

• Wij bieden een goed salaris en een leuke bonus • We gaan je goed begeleiden in de eerste stappen in jouw vakgebied • Een leuk nieuw kantoor op een goed bereikbare locatie in Capelle aan den IJssel • Je werkt in een internationale omgeving met gedreven collega’s in een groeiende organisatie

Studeer je nog? Geen enkel probleem! We staan open voor gemotiveerde kandidaten die voor 16 uur per week een studie gerelateerde bijbaan zoeken.

Meer weten? Bel 06-15285749.
Solliciteren? Stuur jouw cv en een kort berichtje naar esther@apora.nl

Organisatie: Apora
Email: esther@apora.nl
Website: www.apora.nl

Straat: Vlierbaan 20
Postcode: 2908LR
Plaats: Capelle aan den IJssel

Belasting opdracht in uren (ongeveer): in overleg maar tenminste 16 uur per week
Start- en einddatum opdracht: zsm voor langere tijd

Sprake van vergoeding: ja