Project omschrijving

MEION zoekt voor haar opdracht in Rotterdam Horecastewards. Hij of zij zal het team Horecastewards versterken en binnen dit team functioneren volgens onderstaande functieomschrijving.

DE FUNCTIE BEHELST ONDER ANDERE DE VOLGENDE TAKEN Outreachend (vindplaatsgericht) contact leggen en onderhouden met de doelgroep in het werkgebied; Het verlenen van service aan uitgaanspubliek, w.o. wegwijs maken, ondersteunen en voorzien van informatie; Signaleren en een oplossingsgerichte bijdrage leveren aan de orde en veiligheid in het uitgaansgebied en de omgeving; Het aanspreken van uitgaanspubliek op ongewenst gedrag; In kaart brengen en houden van groepen jongeren in het werkgebied; Bijhouden van registraties; Een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het project.

VOOR DEZE FUNCTIE ZOEKEN WIJ IEMAND DIE
Beschikt over of is bezig met opleiding op HBO-niveau, dan wel door aangetoonde relevante werkervaring dit niveau bereikt heeft; Inzicht heeft in de positie en leefwereld van de doelgroep; In staat is personen zich te laten bewegen, door de inzet van de juiste communicatie; Snel kan schakelen tussen gastheerschap en de-escalerend optreden; Kan werken met moeilijk aanspreekbare doelgroepen; Initiatiefvol is en in staat tot het vinden van adequate en praktische/onorthodoxe oplossingen; Beschikt over een no-nonsens mentaliteit; Kan omgaan met (grote) groepen mensen; Kennis heeft van de uitgaanswereld in Rotterdam; Een teamplayer is; Flexibele inzetbaar is; Beschikt over een VOG, dan wel deze op verzoek kan overhandigen.

WIJ BIEDEN
Een dynamische werkomgeving met grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.
Werkbegeleiding en deskundigheidsbevordering.

Organisatie: Stichting MEION
Email: m.blansjaar@meion.nl
Website: www.meion.nl

Straat: Zuidlarenstraat, 57 unit 1.16
Postcode: 2545 VP
Plaats: Den Haag

Belasting opdracht in uren (ongeveer): 16
Start- en einddatum opdracht: 16-7-2019 tot 31-12-2020

Sprake van vergoeding: Ja