Project omschrijving

Rotterdam Pages is een online én offline gids. Op onze website kunnen bezoekers terecht voor de leukste hotspots. Je kan er dus vinden waar je kan eten (ook Vegan en Halal), drinken en bezoeken in Rotterdam. Voor dat laatste hebben wij zelfs een gehele EVENTS-kalender, met dagelijks de leukste ‘happenings’ in Rotterdam. Daarnaast zijn we ook op Social Media actief. Offline bieden wij onze tours aan door Rotterdam. Neem een kijkje op https://rotterdampages.com/.

Opdracht

Wij zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken aan onze Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat de website beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google. Daarnaast hebben wij regelmatig aanvulling nodig op onze events kalender. Deze dienen dan ook te worden ingevoerd. Voor onze social media mag je posts schrijven. Dit alles mag je in het Engels doen, aangezien wij voor iedereen toegankelijk willen zijn in deze Internationale stad. Ook is het belangrijk dat onze EVENTS-kalender regelmatig wordt aangevuld met de leukste happenings.

Plaats

De SEO-werkzaamheden voer je samen uit met je begeleider. Dit zal dan bij Plint010 zijn. Voor de overige werkzaamheden ben je vrij om vanuit huis te werken, op tijden dat jou uitkomt.

Belasting opdracht in uren

Optioneel

Start- en einddatum opdracht

Optioneel

Is er sprake van een vergoeding?

Nee, er is geen vergoeding. Rotterdam Pages wordt wel met de dag bekender. Hoe gaaf is het als jij ons helpt in onze groei. Dit staat weer heel goed op je CV!

Contact

E: info@rotterdampages.com

T: +31 (0)6 5562 3122