Teamleden voor het #DAFW18 Social Media Team gezocht!

/, Creative business/Teamleden voor het #DAFW18 Social Media Team gezocht!
Teamleden voor het #DAFW18 Social Media Team gezocht!2018-06-26T07:16:22+00:00

Project Description

Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Agri Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Boeren, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten zien hoe zij werken aan veilig en gezond voedsel nu en voor straks 9 miljard mensen wereldwijd.

Het #DAFW18 Social Media Team zal onder andere bestaan uit jongeren en studenten van HAS, Van Hall Larenstein, Aeres Hogeschool, Universiteit Wageningen en Inholland die een opleiding volgen binnen de agrifood sector. Samen met het “Spread the WURd” team van Wageningen UR zullen de teamleden het #DAFW18 Social Media Team vormen tijdens Dutch Agri Food Week van 5 t/m 16 oktober 2018.

We willen met een team van ongeveer 30-40 studenten een grote hoeveelheid landelijke evenementen  via social media verslaan. Denk daarbij aan het reageren op vragen, maken van foto’s, afnemen van kleine interviewtjes tijdens de evenement, inhaken op issues, en het monitoren van social media.

Wat krijg je ervoor terug?

– Communicatie- en marketing ervaring (handig voor op je CV).

– Toegang tot evenementen en netwerken tijdens Dutch Agri Food Week.

– Training, briefing, coaching en begeleiding van DAFW-team.

– Vergoeding conform je leeftijd en CAO.

Voor meer informatie: neem contact op met:

Hanno Driesser, 06 – 29581921 .

Project Details