Project omschrijving

Museumnacht010 is op zoek naar enthousiaste videoreporters! Op 7 maart 2020 openen tussen 20:00 en 01:00 uur meer dan 35 Rotterdamse kunstinstellingen hun deuren met een exclusief programma. Herontdek de nacht en de stad en geniet van performances, rondleidingen, nieuwe locaties en inspirerende activiteiten.

De opdracht
Tijdens Museumnacht010 gaan 7 verschillende videoreporters of reporterduo’s (je kunt dus ook deelnemen met een vriend(in)/studiegenoot) op pad in een van de 7 verschillende wijken in Rotterdam om verslag te doen van de nacht. Zij bezoeken de musea en kunstinstellingen, proeven de sfeer in hun wijk en leggen alles met hun mobiele telefoon vast op video. Jullie nemen dus het Instagram kanaal over tijdens de avond met als resultaat korte video’s/vlogs met sfeerverslagen. Het grootste deel van de opdracht vindt plaats op 7 maart tijdens Museumnacht010. Voorafgaand maak je ook een video om je voor te stellen aan de volgers van Museumnacht010 en ga je vast een kijkje nemen in een aantal kunstinstellingen in jouw aangewezen wijk.


Lijkt het jou leuk om een exclusief kijkje te nemen in een van de kunstinstellingen in Rotterdam? Daarnaast krijg je natuurlijk ook gratis toegang tot Museumnacht010 inclusief twee extra vrijkaarten voor familie/vrienden.


Meld je tot uiterlijk 10 februari 2020 aan voor deze opdracht. Wij ontvangen graag via lotte@museumnacht010.nl een introductie video van jou/jullie, waarin je jezelf voorstelt en vertelt waarom jij graag deelneemt aan deze opdracht.

 

Organisatie: Museumnacht010

Contactpersoon: Debbie Meerkerk

Email: meerkerkdebbie@gmail.com

Website: https://museumnacht010.nl/

  

Belasting opdracht in uren (ongeveer): 8 uur

Start- en einddatum opdracht: 7 maart 2020

 

Sprake van vergoeding: Vergoeding in vrijkaarten voor Museumnacht010