VOOR WIE

Voor wie?
Plint010 is er voor iedereen met de ambitie om te groeien en te leren.

Studenten
Als student wil je ervaring opdoen en je CV opbouwen, zodat je later aan een leuke baan kunt komen. Op het Hbo is praktijkervaring een vanzelfsprekend onderdeel van de studie. Bij plint010 kun jij zelf invulling geven aan de ervaring die je op wil doen en kun je écht laten zien wat je kunt. Je kunt middels de opdrachten de vrije studieruimte binnen jouw opleiding vullen en credits ontvangen en je kunt ook samenwerken met studenten van ander opleidingen aan grote multidisciplinaire projecten werken. Jouw professionele netwerk breid je zo langzaam uit, waardoor je gemakkelijk aan een stageplaats of afstudeeropdracht komt later in jouw studie.

Ondernemers & organisaties
Ondernemers kunnen een oproep plaatsen voor studenten die een opdracht zoeken. Studenten bieden een fris perspectief en daardoor kunnen zij helpen bij bijvoorbeeld het opzetten van social media pagina’s, zakenplannen opstellen, juridische ondersteuning bieden, en nog veel meer!

De opdracht dient voldoende uitdaging te bieden op HBO niveau, zodat de student echt iets leert en mogelijk in het kader van een bepaald vak studiepunten ontvangt. U dient enkel begeleiding te bieden aan de student en rekening te houden met het feit dat onze studenten lerende zijn en ten allen tijde zelf kiezen welke opdracht ze oppakken.

U?
Denkt u iets te hebben waar plint010 en de studenten van Inholland Rotterdam mee kunnen helpen? Twijfel niet en neem contact op met ons! Bij vragen mag je ons altijd e-mailen of bellen.

PARTNERS

REFERENTIES

plint010 = Professionals Learning Innovating Networking Together in 010

plint010, Plint010

Bewaren