VOOR WIE

Voor wie?
Plint010 is er voor iedereen met de ambitie om te groeien en te leren.

Studenten
Als student wil je ervaring opdoen en je CV opbouwen, zodat je later aan een leuke baan kunt komen. Op het Hbo is praktijkervaring een vanzelfsprekend onderdeel van de studie. Bij plint010 kun jij zelf invulling geven aan de ervaring die je op wil doen en kun je écht laten zien wat je kunt. Je kunt middels de opdrachten de vrije studieruimte binnen jouw opleiding vullen en credits ontvangen en je kunt ook samenwerken met studenten van ander opleidingen aan grote multidisciplinaire projecten werken. Jouw professionele netwerk breid je zo langzaam uit, waardoor je gemakkelijk aan een stageplaats of afstudeeropdracht komt later in jouw studie.

Ondernemers & organisaties
Ondernemers kunnen bij plint010 terecht voor een fris perspectief. Onze studenten kunnen helpen bij bijvoorbeeld het opzetten van social media pagina’s, zakenplannen opstellen, juridische ondersteuning bieden, en nog veel meer! U bent tot niets verplicht bij een samenwerking met plint010. U dient enkel begeleiding te bieden aan de student en rekening te houden met het feit dat onze studenten lerende zijn.

U?
plint010 beperkt zich niet enkel tot studenten en ondernemers. Denkt u iets te hebben waar plint010 en de studenten van Inholland Rotterdam mee kunnen helpen? Twijfel niet en neem contact op met ons! Bij vragen mag je ons altijd e-mailen of bellen.

Ja! Ik heb een klus
Bekijk de diensten van Plint010 (PDF)

PARTNERS

REFERENTIES

plint010 = Professionals Learning Innovating Networking Together in 010

plint010, Plint010
lees meer

Bewaren